Maya The Bee 2

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Maya The Bee 2

Kur Maya e vë në siklet perandoreshën e Buzztropolës pa dashje, ajo detyrohet të bashkohet me një grup insektesh dhe të konkurrojë në "Honey Games" për një shans për të shpëtuar kosheren e saj.

Titulli origjinal: Maya the Bee: The Honey Games
Filmi fillon: 01.03.2018
Zgjatja e filmit: 89 Minuta
Shteti/Viti: DEU/2018
Lloji: Animacion
Regjisori: Noel Cleary, Alexs Stadermann
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu