Mary Poppins Returns

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Mary Poppins Returns

Dekada pas vizitës së saj origjinale, dadoja magjike rikthehet për të ndihmuar vëllezërit e motrat "Banks" dhe fëmijët e Michael në kohë të vështira në jetën e tyre.

Titulli origjinal: Mary Poppins Returns
Filmi fillon: 24.01.2019
Zgjatja e filmit: 122 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: 327, Familjar, Fantazi
Aktorë: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Ben Wishaw
Regjisori: Rob Marshall
Distributori: Taramount
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Dekada pas vizitës së saj origjinale, dadoja magjike rikthehet për të ndihmuar vëllezërit e motrat "Banks" dhe fëmijët e Michael në kohë të vështira në jetën e tyre.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu