Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Marnie's World

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Marnie's World

Katër antiheronj të çmendur në arrati. Udhëheqësja e tyre është naivja Marnie, një mace e pafajshme shtëpie të cilës nuk i lejohet të largohet nga shtëpia dhe jetën e vërtetë e njeh vetëm nëpërmjet televizionit. Bazuar në librin për fëmijë "The Bremen Town Musicians" nga Vëllezërit Grimm.

Titulli origjinal: Marnies Welt
Filmi fillon: 29.08.2019
Zgjatja e filmit: 92 Minuta
Shteti/Viti: BEL, DEU/2018
Lloji: Animacion, Aventure, Familjar
Regjisori: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • $technology.title

Përmbajtja

Katër antiheronj të çmendur në arrati. Udhëheqësja e tyre është naivja Marnie, një mace e pafajshme shtëpie të cilës nuk i lejohet të largohet nga shtëpia dhe jetën e vërtetë e njeh vetëm nëpërmjet televizionit. Bazuar në librin për fëmijë "The Bremen Town Musicians" nga Vëllezërit Grimm.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu