Maleficent: Mistress of Evil

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Maleficent: Mistress of Evil

Marrëdhënia e ndërlikuar mes Maleficent dhe Aurorës vazhdon teksa ato përballen me kërcënime të reja të tokës magjike të Moors.

Titulli origjinal: Maleficent: Mistress of Evil
Filmi fillon: 17.10.2019
Zgjatja e filmit: 118 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Aventure, Familjar, Fantazi
Aktorë: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor
Regjisori: Joachim Rønning
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Marrëdhënia e ndërlikuar mes Maleficent dhe Aurorës vazhdon teksa ato përballen me kërcënime të reja të tokës magjike të Moors.

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu