Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Ma

Ma

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos që t'i lerë ata të organizojnë ahengje në shtëpinë e saj. Pikërisht kur fëmijët mendojnë se fati i tyre nuk mund të bëhet më i mirë, gjërat që i bënë ajo vënë në dyshim qëllimin e mikëpritësit të tyre.

Titulli origjinal: Ma
Filmi fillon: 13.06.2019
Zgjatja e filmit: 99 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: Allison Janney, Luke Evans, Missi Pyle, Octavia Spencer
Regjisori: Tate Taylor
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos që t'i lerë ata të organizojnë ahengje në shtëpinë e saj. Pikërisht kur fëmijët mendojnë se fati i tyre nuk mund të bëhet më i mirë, gjërat që i bënë ajo vënë në dyshim qëllimin e mikëpritësit të tyre.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu