Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Luaneshat e Kodrës

Luaneshat e Kodrës

Tre gra të reja dhe me shpirt të lirë vendosin të ikin nga jeta e tyre e përditshme dhe të krijojnë një bandë.

Titulli origjinal: Luaneshat e Kodrës
Filmi fillon: 12.05.2022
Zgjatja e filmit: 83 Minuta
Shteti/Viti: RKS/2021
Lloji: Dramë
Aktorë: Luàna Bajrami, Era Balaj, Andi Bajgora
Regjisori: Luàna Bajrami
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Tre gra të reja dhe me shpirt të lirë vendosin të ikin nga jeta e tyre e përditshme dhe të krijojnë një bandë.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu