Logan Lucky

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Logan Lucky

Logans janë një familje nga West Virginia, dhe klani i tyre është i injohur për fatin e keq që kanë për gati 90 vjet. Por mashtruesi Jimmy Logan vendos ta ndryshojë reputacionin e familës, dhe me pak ndihmë nga miqtë e tij, grabitësit Redneck, ai planifikon të vjedhë 14 milionë dollarë nga Motor Speedway Charlotte Motor.

Titulli origjinal: Logan Lucky
Filmi fillon: 14.09.2017
Zgjatja e filmit: 119 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Komedi
Aktorë: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Hilary Swank
Regjisori: Steven Soderbergh
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Logans janë një familje nga West Virginia, dhe klani i tyre është i injohur për fatin e keq që kanë për gati 90 vjet. Por mashtruesi Jimmy Logan vendos ta ndryshojë reputacionin e familës, dhe me pak ndihmë nga miqtë e tij, grabitësit Redneck, ai planifikon të vjedhë 14 milionë dollarë nga Motor Speedway Charlotte Motor.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu