Live By Night

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Live By Night

Një histori e vendosur në Epokën e Ndaluar dhe e përqendruar rreth një grupi individësh dhe marrëveshjeve të tyre në botën e krimit të organizuar.

Titulli origjinal: Live by Night
Filmi fillon: 12.01.2017
Zgjatja e filmit: 128 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Krim, Dramë
Aktorë: Ben Affleck, Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Cooper, Brendan Gleeson
Regjisori: Ben Affleck
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një histori e vendosur në Epokën e Ndaluar dhe e përqendruar rreth një grupi individësh dhe marrëveshjeve të tyre në botën e krimit të organizuar.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu