Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Lightyear

Lightyear

Historia e Buzz Lightyear dhe aventurat e tij deri në pafundësi dhe më gjerë.

Titulli origjinal: Lightyear
Filmi fillon: 16.06.2022
Zgjatja e filmit: 100 Minuta
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Animacion, Aventure, Aksion
Regjisori: Angus MacLane
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e Buzz Lightyear dhe aventurat e tij deri në pafundësi dhe më gjerë.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu