Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

Jeta rrjedh në mënyrë paqësore në Vinci: Leonardo po lufton me shpikjet e tij, Lorenzo e ndihmon, ndërs Gioconda i shikon me tallje. Kur një tregimtar misterioz vjen në qytet dhe flet për thesarin e fshehur, nis një aventurë.

Titulli origjinal: Leo Da Vinci: Missione Monna Lisa
Filmi fillon: 19.04.2018
Zgjatja e filmit: 85 Minuta
Shteti/Viti: ITA, POL/2018
Lloji: Animacion, Aventure, Biografi
Regjisori: Sergio Manfio
Distributori: 2iFilm D.O.O
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Jeta rrjedh në mënyrë paqësore në Vinci: Leonardo po lufton me shpikjet e tij, Lorenzo e ndihmon, ndërs Gioconda i shikon me tallje. Kur një tregimtar misterioz vjen në qytet dhe flet për thesarin e fshehur, nis një aventurë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu