Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

League of Legends Worlds Final 2023

League of Legends Worlds Final 2023

Ne jemi krenarë t'ju ofrojmë finalen e verës LEC, finalen e sezonit të madh të LEC, dhe më emocionuesen Worlds 2023, të cilat të treja janë të domosdoshme për t'u parë për komunitetin e fansave të LOL. Kjo do të jetë hera e parë që ne mund t'i ofrojmë të gjitha këto ngjarje në të njëjtën kohë, gjë që do të na ndihmojë shumë për të ndërgjegjësuar komunitetin.

Titulli origjinal: League of Legends EMEA Championship Summer 2023
Filmi fillon: 15.11.2023
Viti: 2023
Lloji: Transmetim-Live
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Ne jemi krenarë t'ju ofrojmë finalen e verës LEC, finalen e sezonit të madh të LEC, dhe më emocionuesen Worlds 2023, të cilat të treja janë të domosdoshme për t'u parë për komunitetin e fansave të LOL. Kjo do të jetë hera e parë që ne mund t'i ofrojmë të gjitha këto ngjarje në të njëjtën kohë, gjë që do të na ndihmojë shumë për të ndërgjegjësuar komunitetin.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu