Juliet, Naked

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Juliet, Naked

"Juliet, Naked" është historia e Annie (e dashura e duruar e Duncan) dhe romancës së saj transatlantike me këngëtarin dhe kompozitorin dikur të admiruar, Tucker Crowe.

Titulli origjinal: Juliet, Naked
Filmi fillon: 10.01.2019
Zgjatja e filmit: 97 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Komedi, Romancë
Aktorë: Rose Byrne, Ethan Hawke, Chris O'Dowd
Regjisori: Jesse Peretz
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

"Juliet, Naked" është historia e Annie (e dashura e duruar e Duncan) dhe romancës së saj transatlantike me këngëtarin dhe kompozitorin dikur të admiruar, Tucker Crowe.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu