Insidious: The Last Key

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Insidious: The Last Key

Dr. Elise Rainier përballet me frikën e saj më të tmerrshme dhe personale - në shtëpinë e saj të fëmijërisë.

Titulli origjinal: Insidious - The Last Key
Filmi fillon: 18.01.2018
Zgjatja e filmit: 103 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Triller, Horror
Aktorë: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Javier Botet
Regjisori: Adam Robitel
Distributori: Continental film
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Dr. Elise Rainier përballet me frikën e saj më të tmerrshme dhe personale - në shtëpinë e saj të fëmijërisë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu