IT

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

IT

Kur fëmijët fillojnë të zhduken në qytetin e Derry, Maine, fëmijët e lagjes bashkohen së bashku për të katandisur kundër Pennywise, një klloun i lig, që historia e vrasjes dhe dhunës së tij daton prej shekujve.

Titulli origjinal: It
Filmi fillon: 07.09.2017
Zgjatja e filmit: 135 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis
Regjisori: Andrés Muschietti
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Kur fëmijët fillojnë të zhduken në qytetin e Derry, Maine, fëmijët e lagjes bashkohen së bashku për të katandisur kundër Pennywise, një klloun i lig, që historia e vrasjes dhe dhunës së tij daton prej shekujve.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Meriton, 01.10.2017

Film gati i frikshem per femije.