IT Chapter Two

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

IT Chapter Two

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

Titulli origjinal: IT Chapter Two
Filmi fillon: 05.09.2019
Zgjatja e filmit: 169 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain
Regjisori: Andy Muschietti
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

Programi i filmit

Cineplexx Prishtina
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu