Hellboy

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Hellboy

Bazuar në novelat grafike e Mike Mignola, Hellboy, gjendet i kapur mes të mbinatyrshmes dhe njerëzores, në betejë me magjistaren e lashtë të vendosur për hakmarrje.

Titulli origjinal: Hellboy
Filmi fillon: 11.04.2019
Zgjatja e filmit: 120 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Sasha Lane
Regjisori: Neil Marshall
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Bazuar në novelat grafike e Mike Mignola, Hellboy, gjendet i kapur mes të mbinatyrshmes dhe njerëzores, në betejë me magjistaren e lashtë të vendosur për hakmarrje.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu