Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Gretel & Hansel

Gretel & Hansel

Shumë kohë më parë në një fshat, një vajzë e re e dërgon vëllain e saj të vogël në një pyll të errët në kërkim të dëshpëruar të ushqimit dhe punës, mirpo ata ngecen në një lidhje të së keqes të tmerrshme.

Titulli origjinal: Gretel & Hansel
Filmi fillon: 13.02.2020
Shteti/Viti: CAN, USA/2020
Lloji: Fantazi, Horror, Triller
Aktorë: Sophia Lillis, Alice Krige, Jessica De Gouw
Regjisori: Oz Perkins
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Shumë kohë më parë në një fshat, një vajzë e re e dërgon vëllain e saj të vogël në një pyll të errët në kërkim të dëshpëruar të ushqimit dhe punës, mirpo ata ngecen në një lidhje të së keqes të tmerrshme.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu