Good Boys

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Good Boys

Tre djem të klasës së gjashtë ikin nga shkolla dhe nisen në një udhëtim epik në të cilin bartin drogë të vjedhura aksidentalisht dhe ndiqen nga vajzat adoleshente ku ata përpjeken të bëjnë rrugën e tyre në shtëpi për një festë të shumëpritur.

Titulli origjinal: Good Boys
Filmi fillon: 15.08.2019
Zgjatja e filmit: 100 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Komedi
Aktorë: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Will Forte, Molly Gordon
Regjisori: Gene Stupnitsky
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Tre djem të klasës së gjashtë ikin nga shkolla dhe nisen në një udhëtim epik në të cilin bartin drogë të vjedhura aksidentalisht dhe ndiqen nga vajzat adoleshente ku ata përpjeken të bëjnë rrugën e tyre në shtëpi për një festë të shumëpritur.

Programi i filmit

Cineplexx Prishtina
Sot, E DIEL
Nesër, E HëNë
E MARTë
E MëRKURë
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu