Incident in a Ghostland

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Incident in a Ghostland

Historia e një nënë të dy vajzave e cila trashëgon një shtëpi nga halla e saj. Në natën e parë në shtëpinë e saj, ajo përballet me disa vrasës dhe lufton për jetët e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë kur vajzat bashkohen në shtëpi, gjërat bëhen të çuditshme.

Titulli origjinal: Ghostland
Filmi fillon: 19.04.2018
Zgjatja e filmit: 91 Minuta
Shteti/Viti: CAN, FRA/2018
Lloji: Horror
Aktorë: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Mylène Farmer, Emilia Jones
Regjisori: Pascal Laugier
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e një nënë të dy vajzave e cila trashëgon një shtëpi nga halla e saj. Në natën e parë në shtëpinë e saj, ajo përballet me disa vrasës dhe lufton për jetët e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë kur vajzat bashkohen në shtëpi, gjërat bëhen të çuditshme.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu