Finding Your Feet

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Finding Your Feet

Në prag të daljes në pension një grua snobe e klasës së mesme, zbulon se burri i saj e ka tradhtuar me mikeshën e saj më të mirë dhe detyrohet të emigrojë me motrën e saj boheme.

Titulli origjinal: Finding Your Feet
Filmi fillon: 02.08.2018
Zgjatja e filmit: 111 Minuta
Shteti/Viti: GBR/2018
Lloji: Komedi
Aktorë: Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Hayman, John Sessions
Regjisori: Richard Loncraine
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Në prag të daljes në pension një grua snobe e klasës së mesme, zbulon se burri i saj e ka tradhtuar me mikeshën e saj më të mirë dhe detyrohet të emigrojë me motrën e saj boheme.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu