Fifty Shades Freed

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Fifty Shades Freed

Anastasia Steele duhet të përshtatet jo vetëm me jetën e saj të re si e martuar por dhe më jetën luksoze të bashkëshortit të saj, e me natyrën e tij poseduese.

Titulli origjinal: Fifty Shades Freed
Filmi fillon: 08.02.2018
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Erotik, Dramë
Aktorë: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson
Regjisori: James Foley
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Anastasia Steele duhet të përshtatet jo vetëm me jetën e saj të re si e martuar por dhe më jetën luksoze të bashkëshortit të saj, e me natyrën e tij poseduese.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu