Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Elemental

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Elemental

Tregon historinë e Ember dhe Wade, në një qytet ku banorët e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit jetojnë së bashku.

Titulli origjinal: Elemental
Filmi fillon: 15.06.2023
Zgjatja e filmit: 93 Minuta
Shteti/Viti: USA/2023
Lloji: Animacion, Komedi, Aventure
Regjisori: Peter Sohn
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Tregon historinë e Ember dhe Wade, në një qytet ku banorët e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit jetojnë së bashku.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu