Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dune

Dune

Përshtatja e romanit të trilluar shkencor të Frank Herbert, për djalin e një familje fisnike, të cilës iu besua mbrojtja e pasurisë më të vlefshme dhe elementit më jetësor në galaktikë.

Titulli origjinal: Dune
Filmi fillon: 08.02.2024
Zgjatja e filmit: 155 Minuta
Shteti/Viti: CAN, HUN, USA/2020
Lloji: Aventure, Dramë, Fantazi
Aktorë: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Jason Momoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgård
Regjisori: Denis Villeneuve
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Përshtatja e romanit të trilluar shkencor të Frank Herbert, për djalin e një familje fisnike, të cilës iu besua mbrojtja e pasurisë më të vlefshme dhe elementit më jetësor në galaktikë.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu