Dumbo

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Dumbo

Një elefant i vogël, me veshë të mëdhenj që e lejojnë atë të fluturojë, ndihmon në shpëtimin e një cirku në vështirësi, por kur ky cirk planifikon një sipërmarrje të re, Dumbo dhe miqtë e tij zbulojnë sekrete të errëta që fshihen përtej fasadës shndërritëse të cirkut

Titulli origjinal: Dumbo
Filmi fillon: 04.04.2019
Zgjatja e filmit: 130 Minuta
Lloji: Animacion
Aktorë: Sterling Holloway,Herman Bing,John McLeish,Edward Brophy,James Baskett,Billy Bletcher,Cliff Edwards,Verna Felton,Eddie Holden,Malcolm Hutton,The King's Men,Jim Carmichael,Noreen Gammill,Harold Manley
Regjisori: Ben Sharpsteen
Distributori: Taramount
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një elefant i vogël, me veshë të mëdhenj që e lejojnë atë të fluturojë, ndihmon në shpëtimin e një cirku në vështirësi, por kur ky cirk planifikon një sipërmarrje të re, Dumbo dhe miqtë e tij zbulojnë sekrete të errëta që fshihen përtej fasadës shndërritëse të cirkut

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu