Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Don't Breathe 2

Don't Breathe 2

Vazhdimi i filmit të parë është vendosur në vitet pas pushtimit fillestar vdekjeprurës në shtëpinë e tij, ku Norman Nordstrom (Stephen Lang) jeton një jetë të qetë derisa mëkatet dhe e kaluara e errët e tij të gjejnë rrugën sërish për tek ai.

Titulli origjinal: Don't Breathe 2
Filmi fillon: 30.09.2021
Zgjatja e filmit: 98 Minuta
Shteti/Viti: USA/2021
Lloji: Horror
Aktorë: Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, Steffan Rhodri, Stephanie Arcila
Regjisori: Rodo Sayagues
Distributori: Continental film
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Vazhdimi i filmit të parë është vendosur në vitet pas pushtimit fillestar vdekjeprurës në shtëpinë e tij, ku Norman Nordstrom (Stephen Lang) jeton një jetë të qetë derisa mëkatet dhe e kaluara e errët e tij të gjejnë rrugën sërish për tek ai.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu