Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Dark Phoenix

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Dark Phoenix

Jean Grey fillon të zhvillojë kompetenca të pabesueshme që e korruptojnë dhe e kthejnë atë në një Dark Phoenix. Tani X-Men do të duhet të vendosë nëse jeta e një anëtari të ekipit është më e vlefshme se të gjithë njerëzit që jetojnë në botë.

Titulli origjinal: X-Men: Dark Phoenix
Filmi fillon: 06.06.2019
Zgjatja e filmit: 113 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë: Sophie Turner, James McAvoy, Evan Peters, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain
Regjisori: Simon Kinberg
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Jean Grey fillon të zhvillojë kompetenca të pabesueshme që e korruptojnë dhe e kthejnë atë në një Dark Phoenix. Tani X-Men do të duhet të vendosë nëse jeta e një anëtari të ekipit është më e vlefshme se të gjithë njerëzit që jetojnë në botë.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu