Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Cirku Fluturues

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Cirku Fluturues

Katër aktorë tentojnë të kalojnë ilegalisht përmes kufijve të Ballkanit në kohë lufte, për në Festivalin e Teatrit. Por misioni i tyre i vërtetë, është që ta gjejnë dhe takojnë idolin e tyre, Michael Palin.

Titulli origjinal: The Flying Circus
Filmi fillon: 12.03.2020
Zgjatja e filmit: 115 Minuta
Shteti/Viti: RKS/2019
Lloji: Dramë, Dramë
Aktorë: Armend Smajli, Tristan Halilaj, Afrim Mucaj, Shpetim Selmani, Velibor Topic
Regjisori: Fatos Berisha
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Katër aktorë tentojnë të kalojnë ilegalisht përmes kufijve të Ballkanit në kohë lufte, për në Festivalin e Teatrit. Por misioni i tyre i vërtetë, është që ta gjejnë dhe takojnë idolin e tyre, Michael Palin.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu