Cats

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Cats

Një macë e quajtur Blanket ka kohë që jeton në një apartament në qytet me djalin e tij, Cloak. Një ditë, kurioz për botën e jashtme, Cloak vendos të largohet nga shtëpia dhe të fillojë një aventurë për të gjetur parajsën e maceve legjendare.

Titulli origjinal: Cats
Filmi fillon: 11.10.2018
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: CHN/2017
Lloji: Animacion, Aventure
Regjisori: Gary Wang
Distributori: 2iFilm D.O.O
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Një macë e quajtur Blanket ka kohë që jeton në një apartament në qytet me djalin e tij, Cloak. Një ditë, kurioz për botën e jashtme, Cloak vendos të largohet nga shtëpia dhe të fillojë një aventurë për të gjetur parajsën e maceve legjendare.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu