Call me by your Name

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Call me by your Name

Në dramën romantike "Call Me by Your Name", një romancë verore midis Timothée Chalamet dhe Armie Hammer shpaloset në Italinë veriore, në vitin 1983.

Titulli origjinal: Call Me By Your Name
Filmi fillon: 08.03.2018
Zgjatja e filmit: 132 Minuta
Shteti/Viti: BRA, FRA, ITA, USA/2018
Lloji: Dramë, Romancë
Aktorë: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar
Regjisori: Luca Guadagnino
Distributori: Continental film
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Në dramën romantike "Call Me by Your Name", një romancë verore midis Timothée Chalamet dhe Armie Hammer shpaloset në Italinë veriore, në vitin 1983.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu