Burn The Stage

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Burn The Stage

Filmi "Burn the Stage: The Movie" është filmi i parë nga BTS, rreth prapaskenave të turneut të tyre BTS WINGS TOUR, ku do të shpalosen të gjitha prapaskenat e historisë së plotë të bandës muzikore dhe arritjes së famës.

Titulli origjinal: Burn the stage: The Movie
Filmi fillon: 15.11.2018
Zgjatja e filmit: 85 Minuta
Viti: 2018
Lloji: Dokumentar
Distributori: Trafalgar Releasing Ltd
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Filmi "Burn the Stage: The Movie" është filmi i parë nga BTS, rreth prapaskenave të turneut të tyre BTS WINGS TOUR, ku do të shpalosen të gjitha prapaskenat e historisë së plotë të bandës muzikore dhe arritjes së famës. Ky event kinematografik që nuk duhet humbur mundëson një vështrim intim në atë çfarë ndodhi kur banda muzikore e djemve më e sukseshme në botë theu barriera dhe pushtoi skenën muzikore. Video ekskluzive nga turneu dhe intervista të reja me secilin prej anëtarëve të BTS do t'ju përcjellin fansave një ndjesi të paprecedentë rreth jetëve të tyre dhe do të jetë një mundësi për të gjithë për të festuar së bashku suksesin nëpërmjet këtij filmi.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu