Bumblebee

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Bumblebee

Në arrati në vitin 1987, Bumblebee gjen strehë në një garazhë të hapur në një qytet të plazhit të Kalifornisë. Charlie, ende pa mbushur 18 vjet, zbulon Bumblebee, të dëmtuar dhe të thyer.

Titulli origjinal: Bumblebee
Filmi fillon: 20.12.2018
Zgjatja e filmit: 113 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Fantazi
Aktorë: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon
Regjisori: Travis Knight
Distributori: Constantin Film MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Në arrati në vitin 1987, Bumblebee gjen strehë në një garazhë të hapur në një qytet të plazhit të Kalifornisë. Charlie, ende pa mbushur 18 vjet, zbulon Bumblebee, të dëmtuar dhe të thyer.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu