Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Bigfoot Family

Bigfoot Family

Vazhdim i filmit Son of Bigfoot. Babai përdor famën e tij të re për të luftuar kundër një kompanie nafte në Alaskë, por kur ai zhduket, djali, nëna, një rakun dhe një ari nisen për në veri për ta shpëtuar.

Titulli origjinal: Bigfoot Family
Filmi fillon: 06.01.2022
Zgjatja e filmit: 89 Minuta
Shteti/Viti: BEL, FRA/2020
Lloji: Animacion, Familjar
Regjisori: Jérémie Degruson, Ben Stassen
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Vazhdim i filmit Son of Bigfoot. Babai përdor famën e tij të re për të luftuar kundër një kompanie nafte në Alaskë, por kur ai zhduket, djali, nëna, një rakun dhe një ari nisen për në veri për ta shpëtuar.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu