Avengers: Infinity War

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Avengers: Infinity War

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur Thanosin e fuqishëm, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.

Titulli origjinal: Avengers: Infinity War
Filmi fillon: 26.04.2018
Zgjatja e filmit: 149 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion
Aktorë: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman
Regjisori: Anthony Russo, Joe Russo
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur Thanosin e fuqishëm, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu