Avengers: Endgame

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Avengers: Endgame

Pas ngjarjeve shkatërruese të Avengers: Infinity War (2018), universi është në rrënoja. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers mblidhen edhe një herë për të rregulluar veprimet e Thanos dhe për të rivendosur rendin në univers.

Titulli origjinal: Avengers: Endgame
Filmi fillon: 25.04.2019
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë: Brie Larson, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Rudd
Regjisori: Anthony Russo, Joe Russo
Distributori: Taramount
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Pas ngjarjeve shkatërruese të Avengers: Infinity War (2018), universi është në rrënoja. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers mblidhen edhe një herë për të rregulluar veprimet e Thanos dhe për të rivendosur rendin në univers.

Programi i filmit

Cineplexx Prishtina
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Ognjan1, 02.04.2019

Movie of the year

This movie will be the best movie we had in many years

Thor123, 02.04.2019

Best