Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Avatar (2009)

Avatar (2009)

Avatar i vitit 2009 rikthehet në kinema. Ngjarja e një marins paraplegjik i dërguar në një mision unik në hënën Pandora, ndahet midis ndjekjes së urdhrave të tij dhe mbrojtjes së botës që ai mendon se është shtëpia e tij.

Titulli origjinal: Avatar
Filmi fillon: 22.09.2022
Zgjatja e filmit: 162 Minuta
Shteti/Viti: USA/2009
Lloji: Fantazi, Aventure
Aktorë: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Stephen Lang
Regjisori: James Cameron
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Avatar i vitit 2009 rikthehet në kinema. Ngjarja e një marins paraplegjik i dërguar në një mision unik në hënën Pandora, ndahet midis ndjekjes së urdhrave të tij dhe mbrojtjes së botës që ai mendon se është shtëpia e tij.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu