Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Avatar: The Way of Water

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Avatar: The Way of Water

Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Pasi një kërcënim i njohur kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na'vi për të mbrojtur planetin e tyre.

Titulli origjinal: Avatar: The Way of Water
Filmi fillon: 14.12.2022
Zgjatja e filmit: 190 Minuta
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis
Regjisori: James Cameron
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Pasi një kërcënim i njohur kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na'vi për të mbrojtur planetin e tyre.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu