Atomic Blonde

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Atomic Blonde

Një agjent i fshehtë MI6 është dërguar në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të hetuar vrasjen e një agjenti tjetër dhe për të rimarrë një listë të zhdukur të agjentëve të dyfishtë.

Titulli origjinal: Atomic Blonde
Filmi fillon: 17.08.2017
Zgjatja e filmit: 115 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Aksion, Triller
Aktorë: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella
Regjisori: David Leitch
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një agjent i fshehtë MI6 është dërguar në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të hetuar vrasjen e një agjenti tjetër dhe për të rimarrë një listë të zhdukur të agjentëve të dyfishtë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu