Assassin's Creed

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Assassin's Creed

Kur Callum Lynch zbulon kujtimet e stërgjyshit të tij Aguilar dhe fiton aftësitë e një Mjeshtri Vrasjesh, mëson se ai është një nga pasardhësit e shoqatës së fshehtë të Vrasësve.

Titulli origjinal: Assassin's Creed
Filmi fillon: 29.12.2016
Zgjatja e filmit: 115 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Michael Fassbender, Marion Cotillard
Regjisori: Justin Kurzel
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Kur Callum Lynch zbulon kujtimet e stërgjyshit të tij Aguilar dhe fiton aftësitë e një Mjeshtri Vrasjesh, mëson se ai është një nga pasardhësit e shoqatës së fshehtë të Vrasësve.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Vegollego, 04.02.2017

Action, Action, Action!