Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Anyone But You

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Anyone But You

Titulli origjinal: Anyone But You
Filmi fillon: 28.12.2023
Zgjatja e filmit: 100 Minuta
Shteti/Viti: USA/2023
Lloji: Komedi
Aktorë: Sydney Sweeney, Glen Powell, Alexandra Shipp, Darren Barnet, Bryan Brown, Joe Davidson
Regjisori: Will Gluck
Distributori: Con Film
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Pas një takimi të parë të mrekullueshëm, tërheqja e zjarrtë e Beas dhe Benit bëhet e ftohtë - derisa ata e gjejnë veten të ribashkuar papritur në një dasmë në Australi. Pra, ata bëjnë atë që do të bënte çdokush: shtiren sikur janë ende çift.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu