Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Antlers

Antlers

Në një qytet të izoluar të Oregonit, një mësuese e shkollës së mesme dhe vëllai i saj sherif përfshihen me nxënësin e saj enigmatik, sekretet e errëta të të cilit çojnë në takime të tmerrshme me një krijesë legjendare të vjetër që erdhi shumë kohë para tyre.

Titulli origjinal: Antlers
Filmi fillon: 28.10.2021
Zgjatja e filmit: 99 Minuta
Shteti/Viti: CAN, MEX, USA/2020
Lloji: Horror
Aktorë: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene, Scott Haze
Regjisori: Scott Cooper
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Në një qytet të izoluar të Oregonit, një mësuese e shkollës së mesme dhe vëllai i saj sherif përfshihen me nxënësin e saj enigmatik, sekretet e errëta të të cilit çojnë në takime të tmerrshme me një krijesë legjendare të vjetër që erdhi shumë kohë para tyre.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu