Ant-Man and the WASP

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Ant-Man and the WASP

Përderi sa Scott Lang(Ant-Man) balancon jetën si një Super Hero dhe një baba, Hope van Dyne(The Wasp) dhe Dr. Hank Pym ia paraqesin atij një mision urgjent. Ky mision i bashkon Ant Man dhe The Wasp në betejë për të zbuluar sekretet nga e kaluara e tyre.

Titulli origjinal: Ant-Man and the Wasp
Filmi fillon: 05.07.2018
Zgjatja e filmit: 118 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne
Regjisori: Peyton Reed
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Përderi sa Scott Lang(Ant-Man) balancon jetën si një Super Hero dhe një baba, Hope van Dyne(The Wasp) dhe Dr. Hank Pym ia paraqesin atij një mision urgjent. Ky mision i bashkon Ant Man dhe The Wasp në betejë për të zbuluar sekretet nga e kaluara e tyre.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

, 16.07.2018

error code 913

error code 913 for more information call 911