Annabelle: Creation

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Annabelle: Creation

Disa vite pas vdekjes tragjike të vajzës së tyre, një krijues kukullash dhe gruaja e tij mirëpresin në shtëpinë e tyre një murgeshë dhe disa vajza nga një jetimore e mbyllur, duke u bërë kështu shumë shpejt shenjestra e kukullës së magjepsur, Annabelle.

Titulli origjinal: Annabelle: Creation
Filmi fillon: 10.08.2017
Zgjatja e filmit: 109 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard
Regjisori: David F. Sandberg
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Disa vite pas vdekjes tragjike të vajzës së tyre, një krijues kukullash dhe gruaja e tij mirëpresin në shtëpinë e tyre një murgeshë dhe disa vajza nga një jetimore e mbyllur, duke u bërë kështu shumë shpejt shenjestra e kukullës së magjepsur, Annabelle.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu