Anna

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Anna

Pas bukurisë mahnitëse të Anna Poliatovas fshihet një sekret që do të çlirojë forcën dhe aftësinë e saj për t’u bërë një prej vrasëseve më të frikshme në botë.

Titulli origjinal: Anna
Filmi fillon: 20.06.2019
Zgjatja e filmit: 119 Minuta
Shteti/Viti: FRA/2018
Lloji: Aksion, Triller
Aktorë: Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy, Helen Mirren, Lera Abova
Regjisori: Luc Besson
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Pas bukurisë mahnitëse të Anna Poliatovas fshihet një sekret që do të çlirojë forcën dhe aftësinë e saj për t’u bërë një prej vrasëseve më të frikshme në botë.

Programi i filmit

Cineplexx Prishtina
E MARTë
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu