American Assassin

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

American Assassin

Mitch Rapp është duke u rikuperuar nga vdekja e të fejuarës së tij nga një sulm terrorist, kur ai caktohet për të marrë trajnim të posaçëm në ndjekjen e terroristëve nga figura e fshehtë e CIA-s, Stan Hurley, . Rapp dhe Hurley pastaj dërgohen për t'u bashkuar me një agjent turk në një mision për të ndaluar një operacion misterioz.

Titulli origjinal: American Assassin
Filmi fillon: 28.09.2017
Zgjatja e filmit: 112 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Aksion, Triller
Aktorë: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch
Regjisori: Michael Cuesta
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Mitch Rapp është duke u rikuperuar nga vdekja e të fejuarës së tij nga një sulm terrorist, kur ai caktohet për të marrë trajnim të posaçëm në ndjekjen e terroristëve nga figura e fshehtë e CIA-s, Stan Hurley, . Rapp dhe Hurley pastaj dërgohen për t'u bashkuar me një agjent turk në një mision për të ndaluar një operacion misterioz.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu