Alibi.com

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Alibi.com

Greg themeloi një kompani të quajtur Alibi.com që krijon çdo lloj justifikimi. Me shokun e tij, Augustin, dhe Medhi punonjësin e tij të ri, ata krijojnë përpjekje të pandalshme për të mbuluar klientët e tyre.

Titulli origjinal: Alibi.com
Filmi fillon: 15.06.2017
Zgjatja e filmit: 90 Minuta
Shteti/Viti: FRA/2017
Lloji: Komedi, Romancë
Aktorë: Philippe Lacheau, Elodie Fontan, Julien Arruti, Tarek Boudali, Didier Bourdon
Regjisori: Philippe Lacheau
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Greg themeloi një kompani të quajtur Alibi.com që krijon çdo lloj justifikimi. Me shokun e tij, Augustin, dhe Medhi punonjësin e tij të ri, ata krijojnë përpjekje të pandalshme për të mbuluar klientët e tyre.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu