Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

After We Fell

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

After We Fell

Pikërisht kur Tessa merr vendimin më të madh të jetës së saj, gjithçka ndryshon. Zbulimet për familjen e saj, dhe më pas të Hardinit, vënë në dyshim gjithçka që dinin më parë dhe e bën më të vështirë arritjen e të ardhmes së tyre së bashku, të fituar me kaq mund.

Titulli origjinal: After We Fell
Filmi fillon: 28.10.2021
Shteti/Viti: USA/2021
Lloji: Dramë, Romancë
Aktorë: Mira Sorvino, Arielle Kebbel, Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Rob Estes
Regjisori: Castille Landon
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Pikërisht kur Tessa merr vendimin më të madh të jetës së saj, gjithçka ndryshon. Zbulimet për familjen e saj, dhe më pas të Hardinit, vënë në dyshim gjithçka që dinin më parë dhe e bën më të vështirë arritjen e të ardhmes së tyre së bashku, të fituar me kaq mund.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu