A Star is Born

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

A Star is Born

Një muzikant ndihmon një këngëtare dhe aktore të re të arrij famën, edhe pse mosha dhe alkooli e dërgojnë karrierën e tij në një rënie.

Titulli origjinal: A Star Is Born
Filmi fillon: 11.10.2018
Zgjatja e filmit: 135 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: 327, Dramë
Aktorë: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliot
Regjisori: Bradley Cooper
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një muzikant ndihmon një këngëtare dhe aktore të re të arrij famën, edhe pse mosha dhe alkooli e dërgojnë karrierën e tij në një rënie.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu