A Quiet Place

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

A Quiet Place

Një familje jeton një ekzistencë të izoluar në heshtje të plotë, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon edhe zhurmën më të vogël.

Titulli origjinal: A Quiet Place
Filmi fillon: 05.04.2018
Zgjatja e filmit: 90 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Regjisori: John Krasinski
Distributori: Constantin Film MKD
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një familje jeton një ekzistencë të izoluar në heshtje të plotë, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon edhe zhurmën më të vogël.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu