Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

A Haunting in Venice

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

A Haunting in Venice

Në Venedikun e pas Luftës së Dytë Botërore, Poirot, tani në pension dhe jeton në mërgimin e tij, merr pjesë pa dëshirë në një seancë. Por kur një nga të ftuarit vritet, i takon ish-detektivit të zbulojë edhe një herë vrasësin.

Titulli origjinal: A Haunting in Venice
Filmi fillon: 14.09.2023
Zgjatja e filmit: 103 Minuta
Shteti/Viti: USA/2023
Lloji: Dramë
Aktorë: Kelly Reilly, Michelle Yeoh, Kenneth Branagh, Jamie Dornan, Camille Cottin
Regjisori: Kenneth Branagh
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Në Venedikun e pas Luftës së Dytë Botërore, Poirot, tani në pension dhe jeton në mërgimin e tij, merr pjesë pa dëshirë në një seancë. Por kur një nga të ftuarit vritet, i takon ish-detektivit të zbulojë edhe një herë vrasësin.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu