Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Rezultatet e kërkimit

Të gjitha rezultatet në këtë kategori

Filma (1)

Monster Hunter
Duke filluar nga data 25.02.2021

Monster Hunter

E mundur ta shikosh në formatin: Digital 2D

Aksion, Fantazi | 99 Minuta

Kur nënkoloneli Artemis dhe ushtarët e saj besnikë transportohen në një botë të re, ata përfshihen në një betejë të dëshpëruar për mb...

Te Filmi